Lidt om Bandmedlemmerne:


Jesper Hembo, fra 1964:
Indrømmet billedet er ikke helt nyt, det er fra dengang, hvor jeg var en rigtig poprocker med lyse striber i håret.

Det startede i garagen som det jo gør for så mange. Vi var vel ikke mere end en 10-11 år dengang mine fætre og mig, men det var først ca. 10 år efter, at jeg for alvor begyndte at fokusere på musikken.

Jeg blev omkring 1990 medlem af rockbandet "Cottoncoats", som var local heroes i forskellige dele af landet (og Costa Brava i Nordspanien). Jeg vil i al beskedenhed vurdere, at det orkester kunne være nået langt, hvis job, uddannelse og afstande havde været prioriteret anderledes i forhold til musikken.

Samtidigt fra slutningen af 80'erne begyndte jeg at spille i festduoen "Jens & Jesper Band", og der var fuld fart på i det vestjyske med alt fra konfirmationer til halballer.

Fra 1990 og 12 år frem var det så "Svend & Jesper Band", der huserede på de bonede brædder i forsamlingshuse, kroer og byfesttelte.

Da Svend drog på musikalsk tilbagetogt i 2002, etablerede jeg "Poppets on a string", hvor jeg med skiftende duomakkere, især Cecilie, har spillet til et stort antal herlige fester.

Jeg er egentlig uddannet som kemiingeniør og har arbejdet som sådan. Så tog jeg et fagligt kvantespring til restaurationsbranchen, og efter en del år der beskæftiger jeg mig nu næsten udelukkende med musik, idet jeg underviser i guitar, bas og rytmisk sammenspil (og fysik/kemi) på efterskolen "Vardeegnens Ungdomsskole", som er en boglig skole med liniefag i musik, kunst og teater.

 

Cecilie Hedeboe Børch Jensen

Talentfuld supersanger og pianist. Cecilie kommer fra Kolding. Hun er tidligere elev på Vardeegnens Efterskole, hvor hun medvirkede på både musik- og teaterlinjen. Hun studerer nu bl.a. musik.

Cecilie har fået super anmeldelser på alle de arrangementer, hun har deltaget i, bl.a. "Sikke dog en fantastisk sangfugl" (Dorte Haley, sølvbryllup, Vejle)

[mange]